Pekka Holmström

Pinnalla

Happy Homes White Walls

Happy Homes White Walls jatkaa kirjasarjaa tutustuen suomalaisiin koteihin ja niiden tarinoihin. White Walls on  sukellus koteihin, joissa on valkoiset seinät, mutta kymmeniä tunnelmia ja tyylejä skandinaavisesta moderniin, boheemista samettisen pehmoiseen tunnelmaan.

Sisustustoimittaja Jonna Kivilahden ja valokuvaaja Krista Keltasen luomassa Happy Homes-sisustuskirjasarjassa on ilmestynyt neljäs osa, White Walls. Happy Homes kirjasarjaan kuuluvat myös Happy Homes Hideaways ( 2017), Happy Homes Christmas ( 2017) ja Happy Homes Creative ( 2018)  Kirjan kustantaja on Cozy Publishing.

Kirja on englanninkielinen. Upean ulkoasun takana on Päivi Häikiö ja kirjan on kääntänyt Rebecca Watson. Kodit kirjoihin on koonnut Jonna Kivilahti ja kirjoittanut tarinat kotien takaa. Taidokkaat kuvat on ottanut Krista Keltanen. Kirja on myynnissä Cozy Publishingin omassa kansainvälisessä nettikaupassa www.bemycozy.com sekä mm. Suomalaisessa Kirjakaupassa, Akateemisessa Kirjakaupassa, Adlibriksessä, Mokossa ja Tiirinkosken tehtaalla.

Teksti: Jonna Kivilahti Kuva: Cozy Publishing

Nordic Interior Book

Sisustustoimittaja Piia Kalliomäen ja kuvaaja Pauliina Salosen toinen yhteinen kirja suomalaisista kodeista ilmestyi syksyllä 2019. Nordic Interior Book-kirjan on kustantanut kauniista kirjoistaan tunnettu Cozy Publishing.

Päivi Häikiön taittamien kansien väliin on kerätty tyylikkäitä, mielenkiintoisia ja keskenään erilaisia aitoja kotimaisia koteja. Kirja on paitsi päältä kaunis kahvipöytäkirja, myös runsas visuaalinen ja inspiroiva katselukokemus asumisesta, sisustuksesta ja estetiikasta kiinnostuneille.

Englanninkielinen kirja haaveilee pääsevänsä myös ulkomaisten lukijoiden sohvapöydille. Kirja on myynnissä Suomalaisessa Kirjakaupassa, Akateemisessa Kirjakaupassa, Adlibriksessä, Mujissa, Mokossa, Designmuseossa ja Tiirinkosken tehtaalla.

Teksti: Piia Kalliomäki. Kuva: Cozy Publishing