Sisustustoimittajien Kesäpäivä 2023 hehkui iloa 

Billnäsin ruukki toimi tänäkin vuonna sisustusalan ihmisten inspiroivana kohtaamispaikkana. Tilaisuudessa jaettiin myös Sisustustoimittajat ry:n tunnustustuoli hyvästä työstä alalla.

Sisustustoimittajien Kesäpäivä on ammattilaisille suunnattu kutsuvierastapahtuma, joka kokoaa yhteen sisustustoimittajat, -suunnittelijat ja -vaikuttajat. Tänä vuonna mukana oli 63 alan yritystä esittelemässä uutuustuotteitaan. Tilaisuus on vuoden paras verkostoitumispäivä sekä vieraille että näytteilleasettajille. Päivän aikana nautittiin hyvästä seurasta, keskusteluista ja tutustuttiin yritysten kiinnostavaan tarjontaan. 

Billnäsin Ruukki toimi tapahtumapaikkana jo toista kertaa ja jatkoa seuraa. Kohtaamme myös ensi vuonna ainutlaatuisessa ja historiallisessa miljöössä, jota värittävät rouhean kauniit rakennukset.  Paikat vuodelle 2024 ovat myynnissä, joten suosittelemme varaamaan tilan suositusta tapahtumasta jo nyt laittamalla viestiä osoitteeseen info@sisustustoimittajat.fi.

Lämpimät onnittelut Mjukille!

Yksi aurinkoisen päivän kohokohdista oli Sisustustoimittajat ry:n Tunnustuolin jako. Palkinto luovutettiin Mjuk Oy:lle, joka on toiminnallaan osoittanut ajan hengen mukaista vastuullisuutta kotiemme sisustamisessa. Lisäksi se on näkyvästi tuonut esille ylikuluttamisen vanhanaikaisuuden ja luonnonvarojen kulutuksen hidastumisen – jarruttamalla jatkuvaa uuden ostamista, ja lisäämällä toiminnallaan kierrättämistä ja vanhan tavaran arvostusta.  

Mjuk on vuonna 2019 perustettu second hand -huonekalujen moderni markkinapaikka, ja se on ensimmäinen end-to-end -markkinapaikka kierrätyskalusteille Euroopassa.