Sisustustoimittajat ry:n Tunnustustuolin saa Lapuan Kankurit

Sisustustoimittajat ry:n vuosittain jakama Tunnustustuoli on tunnustus hyvästä työstä sisustusalalla. Tunnustustuoli-ehdokkaiksi yhdistys nimeää kolmesta neljään ehdokasta, joista yhdistyksen hallitus valitsee palkinnon saajan. 

Tänä vuonna haluamme palkita yrityksen, joka toiminnallaan vuodesta toiseen edistää ja vaalii sekä suomalaista muotoilua että käsityöperinnettä huomioiden kestävän kehityksen ja vastustaen luontoa kuluttavaa tuotantoa.  

Sisustusalalla arvostetun Tunnustustuoli-palkinnon saa Lapuan Kankurit 

Lapuan Kankurit on perheyritys, jonka juuret juontavat vuoteen 1917. Tänä päivänä Lapuan Kankureita vetävät kankaankutojat jo neljännessä polvessa.

Vuonna 2022 Lapuan Kankurit on johtava sisustustekstiilejä Suomessa valmistava alan suunnannäyttäjä. Toiminnallaan yritys todistaa, että ekologinen ja innovatiivinen tuotanto ja tuotantolaitosten pyörittäminen on mahdollista myös Suomessa. Laadukkaat kodintekstiilituotteet suunnitellaan ja tehdään kestämään kulutusta, korjaamista ja kierrättämistä. Vuonna 2021 yritys investoi suomalaisen lampaanvillan tuotantoon rakentamalla uudestaan tuotantoketjua, joka Suomesta oli ehtinyt jo kadota.

Tunnustustuoli luovutettiin Lapuan Kankureille 7.6.2022 Billnäsissä järjestetyssä Sisustustoimittajat ry:n kesäpäivässä.

Sisustustoimittajat ry:n jäsenistö koostuu toimittajista, jotka työskentelevät suomalaisissa mediataloissa tai vapaina toimittajina.

Kuva: Lapuan Kankurit