Happy Homes White Walls

Happy Homes White Walls jatkaa kirjasarjaa tutustuen suomalaisiin koteihin ja niiden tarinoihin. White Walls on  sukellus koteihin, joissa on valkoiset seinät, mutta kymmeniä tunnelmia ja tyylejä skandinaavisesta moderniin, boheemista samettisen pehmoiseen tunnelmaan.

Sisustustoimittaja Jonna Kivilahden ja valokuvaaja Krista Keltasen luomassa Happy Homes-sisustuskirjasarjassa on ilmestynyt neljäs osa, White Walls. Happy Homes kirjasarjaan kuuluvat myös Happy Homes Hideaways ( 2017), Happy Homes Christmas ( 2017) ja Happy Homes Creative ( 2018)  Kirjan kustantaja on Cozy Publishing.

Kirja on englanninkielinen. Upean ulkoasun takana on Päivi Häikiö ja kirjan on kääntänyt Rebecca Watson. Kodit kirjoihin on koonnut Jonna Kivilahti ja kirjoittanut tarinat kotien takaa. Taidokkaat kuvat on ottanut Krista Keltanen. Kirja on myynnissä Cozy Publishingin omassa kansainvälisessä nettikaupassa www.bemycozy.com sekä mm. Suomalaisessa Kirjakaupassa, Akateemisessa Kirjakaupassa, Adlibriksessä, Mokossa ja Tiirinkosken tehtaalla.

Teksti: Jonna Kivilahti Kuva: Cozy Publishing