Toimittajien tusina

Sisustustoimittajat ry:n jäsenistö on valinnut vuodesta 1999 saakka vuosittain Habitare-messujen yhteydessä Toimittajien Tusinan eli kuluneen vuoden 12 kiinnostavinta kotimaista, tuotantoon otettua sisustuksen uutuustuotetta. Toimittajien Tusina esittelee ja tekee tunnetuksi kodinsisustajille toimivaa, kotimaista arjen designia. Toimittajien Tusinalla Sisustustoimittajat ry haluaa nostaa esiin monipuolisesti suomalaisia muotoilualan yrityksiä. Mukana on tuttuja tekijöitä, mutta myös niitä pieniä alan yrityksiä ja yksittäisiä suunnittelijoita, joilla ei muuten välttämättä ole mahdollisuuksia esitellä omia tuotteitaan julkisesti. Valinnoissa Sisustustoimittajat ry painottaa hyvää muotoilua, joka vetoaa käyttäjän arvoihin ja kaikkiin aisteihin. Tyylillä toteutetut tuotteet vastaavat tämän päivän tarpeisiin.

toimittajien_12_2017_logo_

TOIMITTAJIEN TUSINA 2017

On jälleen aika koota ehdokkaita 13.9.2017 Habitaressa julkaistavaan Toimittajien Tusinaan.


Vuosittain valittavan Toimittajien Tusinan haku on jälleen käynnissä ja oman ehdotuksensa voi lähettää osoitteeseen: info@sisustustoimittajat.fi otsikolla Toimittajien Tusina 2017. Tänä vuonna ehdotuksissa saa näkyä Habitaren Huomisen koti -teema. Toimittajien Tusinalla yhdistys haluaa nostaa esiin toimivaa, kotimaista arjen muotoilua. Palkittujen tuotteiden on oltava ajankohtaisia, vuoden sisällä tuotantoon otettuja ja saatavissa Habitaressa pidettävään Toimittajien Tusina -näyttelyyn 13.-17.9.2017.

Kerrothan viestissä tuotteen nimen, suunnittelijan, valmistajan ja materiaalitiedot. Tarvitsemme tuotteesta myös tuotekuvan. Voit ehdottaa mukaan myös tulevaa uutuutta, vaikka siitä ei olisi vielä kuvamateriaalia. Huomioithan, että viimeinen takaraja ehdotuksille on tänä vuonna 16.6.2017, jonka jälkeen Tusina-ryhmä tekee esikarsinnan. Nostamme parhaita ehdotuksia esiin nettisivuillamme ja some-kanavissamme. Voittajat julkaistaan Habitaressa 13.9.2017

Tutustu hakuohjeisiimme tarkemmin täällä.TOIMITTAJIEN TUSINA 2016

toimittajien-tusina-2016-sisustustoimittajat1-web

Sisustustoimittajat valitsivat vuoden kiinnostavimmat kotimaiset sisustustuotteet —
Toimittajien Tusinassa 2016 korostuvat omaperäisyys ja arjen toimivuus

Viime vuonna yhdistys kokosi Toimittajien Tusina 2016 -näyttelyn Messukeskuksen Lasigalleriaan. Näyttelyosaston ilmeestä vastasi sisustussuunnittelija ja -toimittaja Laura Seppänen, ja siinä nähtiin samoja elementtejä kuin Toimittajan Tusinan 2016 graafisessa ilmeessä. Vuosittain vaihtuvan graafisen ilmeen suunnitteli Heidi Anttila suunnittelutoimisto Lumivalkeasta. Messuosasto toteutettiin yhteistyössä K-raudan, Innoluxin ja Cmykistävän kanssa.

”Tänä vuonna Habitare on edellisiään kansainvälisempi ja haluamme yhdistyksenä tukea ja kohentaa entisestään tätä maailmanlaajuista kiinnostusta suomalaista huonekalu- ja muotoiluosaamista kohtaan. Kaikissa palkituissa tuotteissa on suomalaista omaperäistä designia, joka vetoaa myös kansainväliseen yleisöön. Se voi olla tiukkalinjaisen upeaa pohjoismaista tyyliä, innovatiivinen materiaali, tai kyky ymmärtää ihmisen arkea ja tehdä
arkisista esineistä designesineitä,”
Sisustustoimittajat ry:n puheenjohtaja Piia Pousi kertoo.

Tutustu tästä vuoden 2016 näyttelykokonaisuuteen sekä palkittuihin tarkemmin.

Toimittajien Tusina 2016 Mediassa

Vuoden 2016 Toimittajien Tusina -näyttely herätti paljon kiinnostusta sekä kävijöissä että lehdistössä. Tusina näkyi useissa nettijulkaisuissa sekä printtimediassa, kuten Iltalehdessä, Avotakassa, Meillä kotona -sivustolla sekä Suomen Kuvalehdessä. Myös useat bloggaajat kirjoittivat näyttelystä ja Tusinasta julkaistiin somessa lähes sata kuvaa. Yhdistyksemme nettisivuilla vieraili näyttelyviikonlopun aikana yli 20 000 kävijää.

LEHDISTÖMATERIAALI

Lista voittajista perusteluineen sekä sisustustoimittajien kommentit palkituista, Tusinan graafinen materiaali sekä painokelpoiset kuvat osastosta löytyy tämän Dropbox-linkin takaa.

LISÄTIETOJA ANTAA

info@sisustustoimittajat.fi

Tiedottaja / Laura Seppänen, puh. 041 549 5549
Puheenjohtaja / Piia Pousi, puh. 040 590 4004

SEURAA MEITÄ MYÖS

www.instagram.com/sisustustoimittajat
www.facebook.com/sisustustoimittajat

#toimittajientusina2017 #toimittajientusina #finnishdesigntop12