Asuntomessut 2020 Tuusulassa

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna 3.-30.8. Tuusulan Rykmentinpuistossa, jossa voi tutustua 33 upeaan ja uniikkiin kohteeseen. Joukossa on myös oivien jäsentemme, sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia Kalliomäen ja Laura Seppäsen suunnittelemat kohteet.

Laura suunnitteli HEVI Kivitalot Lumitiikeri -kohteen (nro 7). Näin Laura kuvailee sisustuksen pääajatusta: “Pyrin ajattomuuteen, harmoniaan ja rauhoittavaan minimalismiin, joka tarkoittaa rakenteellisilta ratkaisuilta kaiken ylimääräisen tekniikan piilottamista sekä mittatilauskalusteita. Tavoitteenani oli luoda kokonaisuus, joka olisi eräänlainen oodi suomalaiselle osaamiselle, niin materiaalien, muotoilun kuin rakentamisenkin osalta.”

Piia suunnitteli Kontio Hill House -kohteen (nro 25). Näin Piia kertoo sisustuksesta: “Sisustus on samaa henkeä ja tyyliä kuin moderni hirsitalo itsekin: selkeälinjainen, laadukas, ylellinen ja levollisella tavalla runsas. Hirsitaloon sopivat hyvin luonnonsävyt ja -materiaalit. Tässä talossa on inspiroiduttu erityisesti ruskean eri sävyistä. Yksiväristä ja rauhallista tunnelmaa tekevät mielenkiintoiseksi erilaiset pintastruktuurit ja mielenkiintoiset materiaalit, kuten villakangas sängynpäädyissä ja sametti ruokapöydäntuoleissa. Sisustus on toteuttu ajattomilla design-kalusteilla.”