Sisustustoimittaja vinkkaa: kolme elämyksellistä tilaa

Matkustamme usein ulkomaisille messuille näkemään tuoteuutuuksia ja katsomaan näyttelyitä kaupunkitapahtumiin. Usein nämä näyttelyt ovat upeilla moderneilla showroomeilla, vanhoissa rakennuksissa, rähjäisillä nousussa olevilla teollisuusalueilla, joskus jopa huviloissa ja entisissä palatseissa. Erityinen tila tekee elämyksestäkin erityisen ja ikimuistoisen. Nyt ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, kun Helsingissäkin tapahtuu!

Lokalin uusi myymälä on kohtaamispaikka suomalaiselle muotoilulle, taidekäsityölle ja taiteelle. Lokal on osa Glasshouse Helsinkiä. Tässä käytössä ennen runsaan tavaranpaljouden alle hautautuneen, arkkitehti Selim A. Lindqvistin suunnitteleman koristeellisen ja historiallisen rakennuksen upeat yksityiskohdat pääsevät nyt vihdoinkin oikeuksiinsa. Aleksanterinkatu 13, Helsinki.

Designkalusteliike Skanno juhlistaa 75-vuotista taivaltaan avaamalla uudistuneen 600 m2 showroomin historiallisen uusrenessanssipalatsin tiloihin kesäkuussa 2021. Erottaja 2, Helsinki.

Upea Boffi De Padova Studio avattiin v. 2019 Kaapelitehtaalle. Komean Loft-asunnon muodossa esitellään läpileikkaus mm. italialaisen Boffin ja De Padovan valikoimasta kotimaisen Woodnotesin tuotteilla täydennettynä. Tallberginkatu 1 C, 3. krs, Helsinki.

Terveisin Piia Kalliomäki