Tunnustustuoli-palkinnon voittaja 2017

Tunnustustuoli on vuosittain jaettava tunnustus hyvästä työstä asumisen, ympäristön ja sisustuksen alalta. Tunnustustuoli-ehdokkaiksi Sisustustoimittajat ry. nimeää kolmesta neljään ehdokasta, joista yhdistyksen hallitus valitsee yhden palkinnon saajan. Tunnustustuoli jaettiin 21.3. Iittala & Arabia Muotoilukeskuksessa pidetyssä palkinnonjakotilaisuudessa.

Tunnustustuoli 2017- palkinnon ehdokkaat olivat: Allas Sea Pool -merikylpylä, Sauna- ja ravintolarakennus Löyly ja Kari Korkman ja Helsinki Design Week. Valintakriteerit kohdistuivat tänä vuonna tapahtumaan ja sen perustajaan, joka on luotsannut koko alaa vaikuttaneita tapahtumia visiönäärin ottein jo monen vuoden ajan. Hän on toiminnallaan luonut tietoisuutta suomalaisesta muotoilusta ja vienyt voimakkaasti Helsingin mainetta eteenpäin maailman design-pääkaupunkina. Sisustusalalla arvostetun Tunnustustuoli-palkinnon sai muotoilutuottaja, Luovi Productionsin toimitusjohtaja, ekonomi Kari Korkman ja Helsinki Design Week.

HDW_L3_Kari_Korkman_credit_aino_huovio

Joka syksyisen, innostavan designpöhinän takana on Helsinki Design Week-festivaali. Laaja-alainen kaupunkifestivaali aktivoi muotoilualan ihmisiä ja kokoaa samalle tapahtumakartalle yli 250 muotoilu-, arkkitehtuuri- ja muotitapahtumaa. Vuonna 2005 perustettu HDW edistää kansainvälistä yhteistyötä ja esittelee alan uusia tulokkaita ja ilmiöitä. Helsinki Design Week on lisännyt kaupunkilaisten kiinnostusta kaupunkiaan kohtaan ja antaa heille mahdollisuuden päästä vaikuttamaan asuinalueeseensa. Samalla tapahtuma lisää kiinnostusta suomalaiseen muotoiluun ja sen tekijöihin.Sisustustoimittajat ry. onnittelee lämpimästi voittajaa! Tunnustustuoli 2017 ehdokkaisiin ja voittajaan voi tutustua tarkemmin täällä.

#tunnustustuoli #tunnustustuoli2017 #sisustustoimittajat

Lisätiedot:

info@sisustustoimittajat.fi

Puheenjohtaja / Piia Pousi, puh. 040 590 4004
Tiedottaja / Laura Seppänen, puh. 041 549 5549

Seuraa meitä myös:

www.instagram.com/sisustustoimittajat
www.facebook.com/sisustustoimittajat