Tunnustustuoli 2015

Tunnustustuoli on joka toinen vuosi jaettava  tunnustus hyvästä työstä sisustusalalla.

Sisustusalalla arvostetun Tunnustustuoli-palkinnon valintakriteereinä ovat muun muassa tehokas tiedottaminen ja oikeiden asioiden löytäminen tietotulvasta sekä kansainvälisten tuulien seuraaminen ja niiden soveltaminen suomalaiseen elämänmenoon. Tunnustuksen ovat aiemmin saaneet mm. Pr-toimisto Promoden toimitusjohtaja Ulla-Maija Tamminen, HT-Collection, Rintala Meuble ja Vepsäläinen.

 

Tunnustustuoli 2015 -jaettiin Sisustustoimittajat ry:n järjestämässä seminaarissa matkalla Tukholman huonekalumessuille 11. kertaa. Tänä vuonna sen sai Keskon rauta- ja sisustuskaupan viestintäkoordinaattori Mere Sundqvist.

Tämänkertaisen valinnan perusteina mainittiin mm: Mere on tiedottamisen pitkä linjan ammattilainen, joka seuraa asumisen ja sisustamisen eri osa-aloja aktiivisesti eri medioissa, tiedottaa uutuuksista oikeaan aikaan ja osaa hankkia sisustustoimittajien toiveiden mukaisesti materiaalia eri juttutyyppeihin ja julkaisuihin.

Lisäksi perusteissa Mereä pidetään luotettavana yhteistyökumppanina, jonka apuun sisustustoimittaja voi luottaa erikoisissakin rekvisiitta- tai kuvapyynnöissä kiireistenkin aikataulujen keskellä.

Teksti Mari Meriläinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *