Toimittajien Tusina Palkitut 2017


Sisustustoimittajat valitsivat vuoden kiinnostavimmat kotimaiset sisustustuotteet — Toimittajien Tusinassa 2017 korostuvat joustavuus, omaperäisyys ja kestävyys. Valitut tuotteet vastaavat niin tämän päivän kuin huomisen tarpeisiin ja arjen eri tilanteisiin.

Sisustustoimittajat ry:n jäsenistö on valinnut vuodesta 1999 saakka vuosittain Habitare-messujen yhteydessä Toimittajien Tusinan eli kuluneen vuoden 12 kiinnostavinta kotimaista, tuotantoon otettua sisustuksen uutuustuotetta. Toimittajien Tusina esittelee ja tekee tunnetuksi kodinsisustajille toimivaa, kotimaista arjen designia, joka vetoaa käyttäjän arvoihin ja kaikkiin aisteihin.

Toimittajien Tusinalla Sisustustoimittajat ry haluaa nostaa esiin monipuolisesti suomalaisia muotoilualan yrityksiä. Mukana on tuttuja tekijöitä, mutta myös niitä pieniä alan yrityksiä ja yksittäisiä suunnittelijoita, joilla ei muuten välttämättä ole mahdollisuuksia esitellä omia tuotteitaan julkisesti.

— Habitaren tämän vuoden teema Huomisen koti näkyy sekä osastomme visuaalisessa, kodinomaisessa ilmeessä että valituissa tuotteissa, jotka joustavan, kestävän ja viimeistellyn muotoilunsa ansiosta taipuvat tulevaisuuden kotiin. Tänä vuonna juhlitaan myös satavuotiaan Suomen kunniaksi suomalaista designia, mitä emme välttämättä aina edes osaa tunnistaa ympärillämme ja arjessamme. Siksi haluamme yhdistyksenä nostaa osastollamme esiin suomalaista modernia muotoilua ja jalkauttaa kotimaiset design-huonekalut kansan pariin,
Sisustustoimittajat ry:n puheenjohtaja Piia Pousi kertoo.LEHDISTÖMATERIAALI

Lista voittajista perusteluineen sekä sisustustoimittajien kommentit palkituista, Tusinan graafinen materiaali sekä osastokuvat läytyvät tämän Dropbox-linkin takaa.

Toimittajien Tusina -näyttely 13.—17.9.2017
Messukeskus Lasigalleria LG1, Messuaukio 1, 00520 Helsinki

Aukioloajat:
13.9. ke klo 9—12 / VIP, ammattilaiset, media
13.9. ke klo 12—20
14.–15.9. to–pe klo 10—19
16.–17.9. la–su klo 10—18

Lisätiedot:

info@sisustustoimittajat.fi

Tiedottaja / Laura Seppänen 041 549 5549
Puheenjohtaja / Piia Pousi 040 590 4004

#toimittajientusina2017 #finnishdesigntop12 #toimittajientusina