Toimittajien Tusina 2017 – HAKU KÄYNNISSÄ

toimittajien tusina sisustustoimittajat 2017

On jälleen aika koota ehdokkaita 13.9.2017 Habitaressa julkaistavaan Toimittajien Tusinaan.


Tusinassa palkitsemme kuluneen vuoden ajalta 12 mielestämme mielenkiintoisinta kotimaista tuotantoon tullutta tuotetta. Vaikka julkaisemme voittajat Habitaressa, sen ehdokkaiden ei tarvitse olla messuilla mukana. Palkittujen tuotteiden on oltava ajankohtaisia, vuoden sisällä tuotantoon otettuja ja saatavissa Habitaressa pidettävään Toimittajien Tusina -näyttelyyn 13.-17.9.2017.

Haluaisitteko ehdottaa Tusinaan mukaan kriteerimme täyttävää uutuutta?

Toimittajien Tusinalla yhdistyksemme haluaa nostaa esiin toimivaa, kotimaista arjen muotoilua. Palkituissa esineissä kiteytyy hyvä muotoilu ja ne vastaavat tämän päivän tarpeisiin tyylillä. Kotimaisuus näkyy tuotteen suunnittelussa tai valmistuksessa. Tuote on tullut markkinoille Habitare 2016 jälkeen, tulossa julki Habitare-messuilla 2017 tai tullut markkinoille näiden välisenä aikana. Valitut tuotteet esitellään Tusina-näyttelyssä, joten tuotteesta on voitava toimittaa näyttelykappale. Tänä vuonna ehdotuksissa saa näkyä Habitaren Huomisen koti -teema.

Voit lähettää ehdotuksesi meiliosoitteeseen info@sisustustoimittajat.fi 16.6.2017 mennessä.
 Laitathan otsikoksi TOIMITTAJIEN TUSINA 2017.

Kerrothan viestissä tuotteen nimen, suunnittelijan, valmistajan sekä materiaalitiedot. Tarvitsemme tuotteesta myös tuotekuvan. Voit ehdottaa mukaan myös tulevaa uutuutta, vaikka siitä ei vielä olisi kuvamateriaalia olemassa.


Huomioithan, että viimeinen takaraja ehdotuksille on tänä vuonna 16.6.2017, jonka jälkeen Tusina-ryhmä tekee esikarsinnan. Nostamme parhaita ehdotuksia esiin nettisivuillamme ja some-kanavissamme. Voittajat julkaistaan Habitaressa 13.9.2017.

Tutustu tästä viime vuoden näyttelykokonaisuuteen sekä palkittuihin.


#toimittajientusina2017 #toimittajientusina #finnishdesigntop12