Toimittajien tusina 2014

Sisustustoimittajat ry on valinnut Toimittajien Tusinaan 12 vuoden kiinnostavinta kotimaista, tuotantoon otettua sisustuksen uutuustuotetta.

Tänä vuonna yhdistys kokosi Toimittajien Tusina -näyttelyn osaksi Helsinki Design Weekin 10-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa Teurastamon päätapahtuma-alueelle Lähimuoto-näyttelyn yhteyteen.

Toimittajien Tusinalla yhdistys haluaa nostaa esiin toimivaa, kotimaista arjen designia. Palkituissa esineissä kiteytyy hyvä muotoilu, joka vetoaa käyttäjän arvoihin ja kaikkiin aisteihin. Valitut tuotteet ovat suurelta osin lähellä tuotettua ja suunniteltua designia. Tyylillä toteutetut tuotteet vastaavat tämän päivän tarpeisiin.

Valinnoissa Sisustustoimittajat ry on painottanut myös Helsinki Design Weekin juhlavuoden teemaa Loikka eli uskallusta loikata kohti uusia haasteita ja lähteä rohkeasti toteuttamaan uusia ideoita.

– Palkituissa tuotteissa yhdistyy kauniin ulkomuodon lisäksi syvempi ajatus ja ongelmanratkaisukyky. Suunnittelijat ja valmistavat yritykset tekevät konkreettisia tekoja avatakseen uusia uria suomalaiselle muotoilulle ja tehdäkseen arjestamme kestävämpää ja helpompaa, sanoo Sisustustoimittajat ry:n puheenjohtaja Piia Pousi.  

Näyttelykontin suunnitteli Susanna Vento.

 

Toimittajien tusina 2014

1. Unmonday-kaiutin
2. Shapes-elementti / Temal
3. Kivi-pyyhkeet / Lapuan Kankurit
4. Alma-valaisin / Innojok
5. POP Table
6. Koko iäksi –matto / MUM’s
7. Lokal-sarja / Nathalie Lahdenmäki
8. Mäntyparketti / Timberwise
9. Kuura-kiuas / Tulikivi
10. Ell-sohva/ Adea
11. Milo-rock / Purmo
12. Taivu-tuoli / Inno Interior

kaiutin

kalanruoto_timberwise

kupit + pöytä

lahdenmäki_Suskin kuva

LapuanKankurit Terva bathrobe Kivi and Terva towels

Milo rock_purmo

saana ja olli 1

temal_shapes

Kuvat Susanna Vento, Anna-Kaisa Huusko ja valmistajat

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *