Sisustustoimittajat valitsivat Habitaren parhaat messuosastot

Sisustustoimittajat ry valitsee vuosittain Habitare-messuilta parhaat messuosastot. Yhdistyksen jäsenistä koostunut palkintoraati on perinteisesti valinnut osastot Habitaren ensimmäisenä aukiolopäivänä. Tänä vuonna sisustustoimittajat valitsivat kolme parasta messuosastoa ja antoivat yhden kunniamaininnan. Palkintoraati sai tällä kertaa väreistä värinää ja ihastui käsin kosketeltavaan juurevuuteen. Osastojen hyvä viimeistely puri raatiin parhaiten. Lue alta raadin valinnat perusteluineen.

Habitare

My o My / Garage Garage (6n109)
Perustelut: My o Myn kokoamassa myyntinäyttelyssä ihastuttaa esillepanon runsaus ja juurevuus. Visuaalisesti Garage Garage erottui joukosta näyttävästi omanlaisenaan osastokokonaisuutena.

sisustustoimittajat-tikkurila

Tikkurila (6g109)
Perustelut: Tilallisesti hienosti haltuun otetussa Tikkurilan osastossa on hyödynnetty tilakorkeutta onnistuneesti. Katosta riippuvat tunnevärilastut erottuvat jo kaukaa ja houkuttelevat messukävijää osastolle. Ajankohtaiset sisustussävyt aiheuttivat spontaania väri- ja maalaushimoa!

sisustustoimittajat-hakola-habitare

Hakola (6e139)
Perustelut: Kauniisti valaistussa Hakola Huonekalun osastossa katseen pysäytti rohkea pinkki lattia, joka nostatti suupielet ylös. Hyvin jäsennelty, selkeä osasto oli kutsuva ja kotoisa.

sisustustoimittajat-papershop

Kunniamaininta:

Papershop (6h129 / Suunnittelutoimisto Kertaa kaksi)
Perustelut: Tänä vuonna kolmen parhaan messuosaston lisäksi Sisustustoimittajat ry halusi antaa kunniamaininnan Papershopin osastolle, joka on kaunis kuin koru. Tilallisesti pieni osasto on tyylillä tehty ja yksityiskohtiaan myöten loppuun asti mietitty.

Kuvat:

Habitare
Tikkurila
Anna-Kaisa Huusko
Laura Seppänen

Lisätiedot:
info@sisustustoimittajat.fi

Tiedottaja / Laura Seppänen, puh. 041 549 5549
Puheenjohtaja / Piia Pousi, puh. 040 590 4004

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *