Kölnin sisustusmessuilla

Sunnuntaina päättyneet Kölnin kansainväliset sisustusalan messut saivat liikkeelle myös suuren joukon sisustustoimittajia. Imm Cologne sekä LivingInteriors -messut kuuluvat maailman suurimpiin sisustusalan messutapahtumiin, jonne saapui tänä vuonna näytteilleasettajia lähes 1200 osaston verran. Näistä reilut 400 olivat saksalaisia ja muut ympäri maailmaa.

Kansainväliset messutapahtumat ovat tärkeitä kaikille alan ammattilaisille. Niissä pääsee näkemään kerralla sisustusalan koko kirjon ja seuraavan kauden tulevat trendit, verkostoitumista unohtamatta. Kölnin messuilla sisustustoimittajat kiinnittivät huomiota erityisesti vahvoihin ja tummiin värisävyihin, messingin vahvaan nousemiseen sekä pehmeään samettiin, joka näkyi niin tekstiileissä kuin huonekaluissakin. Puupinnat oli jätetty esille ja niissä näkyi käsityön jälki.

Imm Cologne -messuilla oli mukana myös suomalaisia yrityksiä. Osastonsa olivat pystyttäneet muun muassa Nikari, Tapio Anttila Collection, Woodnotes, Tetrimäki Corporation ja Pohjanmaan Kaluste.

Teksti Vivi Wihanto

Lue lisää messukuulumisia Sisustustoimittajat ry:n Facebook-sivulta sekä jäsenten blogeista:

Hanna Sumari
Arki on kaunis
Mrs Jones
Pieni talo Helsingissä
Kettukarkki
Helleranta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *