Parhaat Osastot Habitaressa 2018

Sisustustoimittajat ry on jälleen palkinnut Habitare-messujen parhaat messuosastot. Tänä vuonna raati valitsi parhaan messuosaston ja antoi neljä kunniamainintaa. Parhaana palkittiin Hakolan osasto (6c10). Kunniamaininnan saivat Tikau (6h8), Bolon (6h41), Muoto2 (6e9) ja Innolux (6f2).

Perustelut Hakolan osaston valitsemiseen: Inspiroiva ja näyttävä kokonaisuus, joka imaisee omaan maailmaansa. Osasto on huipputrendikäs, mutta samaan aikaan johdonmukaisesti linjassa yrityksen brändin ja tuotteiden kanssa. Kuvassa Hakolan luova johtaja Annaleena Hämäläinen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perustelut Tikaun kunniamaininnasta: Kaikkiin aisteihin vetoava, hyvää tekevä keidas messujen keskellä. Äänet ja vehreys tukevat tuotteiden tarinaa. Kuvassa Tikaun perustaja Taina Snellman-Langenskiöld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perustelut Muoto2:n osaston kunnimaininnalle: Selkeä ja johdonmukainen kokonaisuus on tehty tuotteiden ehdoilla ja yksinkertaisin, hienovaraisin keinoin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perustelut Innoluxin osaston kunniamaininnalle: Valaisinten ehdoilla tehty messurakenne ja tunnelmallinen sisustus näyttävät, kuinka valo tuodaan kotiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perustelut Bolonille: Julkitilojen tuote on saatu esille kiinnostavasti ja moniulotteisesti. Osasto hyödyntää koko messutilaa ylös asti.

Kiireisen kevään ja kesän takia pidämme tänä vuonna välivuotta Toimittajien tusinan valinnasta ja mietimme sen formaattia uudelleen. Haluamme edelleen tuoda esiin suomalaista muotoilua sekä uusia, hyviä sisustustuotteita. Kiinnostus asiaan ei siis ole hävinnyt!