Kesäpäivä Fiskarsin Puimalassa 5.6.2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhdistyksellämme on uusi tapahtuma, jäsenemme Seija Killströmin ideoima ja emännöimä, nyt ensimmäistä kertaa järjestetty Kesäpäivä. Tapahtumassa alan ammattilaiset eli sisustus- ja ruokatoimittajat ja -bloggaajat pääsevät viettämään yhteistä päivää inspiroivassa ympäristössä verkostoitumisen merkeissä.

Vaikka kerta oli ensimmäinen, se oli menestys! Meillä oli iloinen tunnelma, hyvää ruokaa ja juomaa tarjolla, kauniita tuotteita ihasteltavina.

Kiitos kaikille näytteilleasettajille ja kumppaneille, että olitte mukana Fiskarsin Puimalassa! Kiitos kaikille vieraille, jotka tulitte ja toitte juhlatunnelman mukananne!

Kiitos näytteilleasettajat Elfa, Kontio, Fasetti, Laattapiste, Sera Helsinki, Matri, Innolux, Iittala, Nikari, Tikkurila, Tammer-Tukku, Tulikivi, Blau, Gauhar, B&O, Timberwise, Interface, Topi-keittiöt, Maricken, Verso, Eurokangas, Tikau, Muubs A/S, Brändintekijä, Stala, Tekstil Kompani, Contura, 3 Kaverin jäätelö, Lejos, Smeg, Suomen Sähkötuonti, Keinuhongan tila, Veho, Green Care/ Berner.

Muita mukana olleita yrityksiä olivat: Ventoniemi, Piirone, Pentik, Arvid Nordquist, Niipperi, Havi´s, Fresita, Norex, Balmuir, Huone ett Rum.

Kiitos pääesiintyjät Nina Bruun/Tikkurila ja Saija Sitolahti/Järvenpään Kukkatalo. Teidän molempien trendiesitykset olivat hurmaavan inspiroivia.

Teksti Piia Kalliomäki

Kuvat Piia Kalliomäki, Jonna Kivilahti, Anna-Kaisa Huusko ja Kaija Sarha.